TyöhuoneEdustusjoukkue (varasivu)

Ajankohtaista

 

JÄSENKIRJE 2021 ON JULKAISTU

Mukavaa alkanutta ulkoilullista vuotta 2021!

Uusin JÄSENKIRJE 2021 on juuri julkaistu etusivullamme. Lähetämme sen piakkoin jäsenillemme sähköisessä muodossa. Pyrimme jättämään paperisen tiedotteen pois ja siirtymään tässäkin asiassa ekologisten arvojemme mukaan toimimiseen. Toimitamme tänä vuonna jäsenkirjeen niille jäsenille, joille meillä ei ole sähköpostiosoitetta. Pyydämmekin sinua tarkistamaan osoitetietosi ja toimittamaan ajantasaisen sähköpostiosoitteesi meille.

 

Facebook-sivujemme toimintoja on uudistettu ja tästä lähtien jäsenet voivat julkaista sivuilla. Toivommekin teidän jakavan parhaat retkivinkkinne, jakavan kokemuksianne tai vaikkapa pyytävän itsellenne retkiseuraa siellä. Facebook-sivumme löytyvät nimellä OULUN LATU RY. Klikkaa itsesi seuraajaksi mikäli et ole vielä.

 

Meillä on myös uusi tuore INSTAGRAM-tili. Tiedotusvastaavamme Janka julkaisee sivuilla ulkoiluaiheisia asioita. Tili löytyy nimella OULUNLATU. Tulethan seuraamaan?

 

 

 

TALVIKILOMETRIKISA

 

Talvikilometrikisaan ilmoittautuminen on kovassa vauhdissa. Tule mukaan pyöräilemään Oulun Latu Ryn joukkueessa. Kisa poljetaan ajalla 1.1.-28.2.2021.

 

Pääset liittymään joukkueeseen sivulla

https://www.kilometrikisa.fi

 

Joukkueen osallistusmiskoodi on Oulunlatu100. Joukkue löytyy nimellä Oulun Latu Ry

 

Sosiaalisessa mediassa jaetuissa kuvissa voit käyttää tunnisteita #talvikilometrikisa 2021 #oulunlatury @kilometrikisa