TyöhuoneEdustusjoukkue (varasivu)

Ajankohtaista

YSTÄVÄNPÄIVÄN HIIHDON REITTI MERKITTY

 

Ystävänpäivän reitti on merkitty tänään. Matkan varrella on Oulun Ladun logoilla varustettuja kylttejä, joista tiedät olevasi oikealla reitillä.

 

Alussa maasto on metsäisempää, jatkuen kelkkareittiä. Hieman nousua ja laskuakin mahtuu reitin varrelle. Laavun jälkeen matka jatkuu suota pitkin ja loppumatka peltoa pitkin. Pilpasuontie ylitetään kahteen kertaan reitin aikana, mutta hiihtolatu on jo varsin selvä ja merkit laitettu avuksi.

Aurinkoisia kelejä hiihtäjille!

HELMIKUUN YSTÄVÄNPÄIVÄHIIHTO JA LUMIKENKÄRETKEEN MUUTOS

 

Alueemme koronarajoituksista johtuen nämä tapahtumat muuttuvat omatoimiretkiksi.

Käymme tekemässä perjantaina 12.2. Pilpasuolle hiihtoreitin valmiiksi teille. Nyt on mahtava tilaisuus ottaa perhe tai ystävä mukaan ja hiihdellä yhdessä reittiä pitkin nuotiopaikalle ja takaisin.

Halutessasi voit myös kulkea reitin vierestä lumikengillä, omatoimiretkellä olet vapaa toimimaan kuten parhaaksi näet.

 

Pyydämme myös postittamaan retkestänne Facebook-sivuillemme, hieman suorituspäiväkirja-tyyppisesti. Tämä on samalla mukavaa tsemppiä muillekin. Samoin voit jakaa kuvia tästä Instagramissa. Pyydämme käyttämään tunnisteita @oulunlatu @suomenlatu #ystävänpäivähiihto.

LUMIKENKÄRETKEEN MUUTOS -> OMATOIMIRETKI

 

Helmikuun lumikenkäretki muuttuu omatoimiretkeksi johtuen alueemme koronarajoituksista.

Käymme tekemässä reitin valmiiksi perjantaina 19.2.2020.

Tämän jälkeen voitte viikonlopun aikana käydä omiin aikatauluihinne sopivasti reippailemassa tämän reitin. Laitamme tietoa lähtöpaikasta ja reitistä lähempänä.

 

Pyydämme sinua jättämään viestiä muille reippailijoille tai meille nuotiopaikalle jätettyyn vihkoon. Samoin olisi mahtavaa yhteishenkeä julkaista retkeenne liittyen Facebookiimme tai Instagramiin kannustamaan muitakin Latulaisia. Tämä voisi samalla toimia suorituspäiväkirjana. Sosiaalisen median tunnisteina pyydämme käyttämään @oulunlatu @suomenlatu #lumikenkäretki

 

UUSI VUOKRAVÄLINEHANKINTA

Saimme vahvistusta vuokravälineisiimme. Meille saapui juuri perjantaina kahdet parit liukulumikenkiä. Mallina näissä on OAC Kar 147 UC + EA Binding.

Hallitus on testaillut näitä viikonlopun ajan ja todennut hyviksi. Etuna liukulumikengillä kulkemisessa on helppous ja vapaus päästä melkein mihin vain. Tuntuma on jopa parempi umpisella, kuin jäljellä. Toki kelkkareitillä on kevyempi, mutta heti epätasaisuuksien tultua reitillä, alkoi umpinen houkuttaa uudestaan. Sauvat ovat ehdottomat kulkemisen avuksi. Siteisiin sopii tavalliset talvikengät ja karvapohjan ansiosta sukset eivät kaipaa kummempaa huoltoa.

 

Lisäämme nämä vuokravälineisiin heti kunhan ehdimme :)

 

Jäsenkirje 2021

 

Jäsenkirjeeseen oli lipsahtanut muutama painovirhe. Korjattu versio on vaihdettu etusivulle. Voit halutessasi ladata uuden version itsellesi sieltä. Yhä edelleen pyydämme tarkistamaan sähköpostisoitteenne ja toimittamaan meille ajantasaiset osoitetiedot oulunlatu.tiedotus(at)gmail.com.

 

Paperinen versio postitetaan tänä vuonna vain heille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta meille. Nämä versiot lähtevät painoon ensi viikolla ja saapuvat kotiinne parissa viikossa.

 

 

JÄSENKIRJE 2021 ON JULKAISTU

Mukavaa alkanutta ulkoilullista vuotta 2021!

Uusin JÄSENKIRJE 2021 on juuri julkaistu etusivullamme. Lähetämme sen piakkoin jäsenillemme sähköisessä muodossa. Pyrimme jättämään paperisen tiedotteen pois ja siirtymään tässäkin asiassa ekologisten arvojemme mukaan toimimiseen. Toimitamme tänä vuonna jäsenkirjeen niille jäsenille, joille meillä ei ole sähköpostiosoitetta. Pyydämmekin sinua tarkistamaan osoitetietosi ja toimittamaan ajantasaisen sähköpostiosoitteesi meille.

 

Facebook-sivujemme toimintoja on uudistettu ja tästä lähtien jäsenet voivat julkaista sivuilla. Toivommekin teidän jakavan parhaat retkivinkkinne, jakavan kokemuksianne tai vaikkapa pyytävän itsellenne retkiseuraa siellä. Facebook-sivumme löytyvät nimellä OULUN LATU RY. Klikkaa itsesi seuraajaksi mikäli et ole vielä.

 

Meillä on myös uusi tuore INSTAGRAM-tili. Tiedotusvastaavamme Janka julkaisee sivuilla ulkoiluaiheisia asioita. Tili löytyy nimella OULUNLATU. Tulethan seuraamaan?

 

 

 

TALVIKILOMETRIKISA

 

Talvikilometrikisaan ilmoittautuminen on kovassa vauhdissa. Tule mukaan pyöräilemään Oulun Latu Ryn joukkueessa. Kisa poljetaan ajalla 1.1.-28.2.2021.

 

Pääset liittymään joukkueeseen sivulla

https://www.kilometrikisa.fi

 

Joukkueen osallistusmiskoodi on Oulunlatu100. Joukkue löytyy nimellä Oulun Latu Ry

 

Sosiaalisessa mediassa jaetuissa kuvissa voit käyttää tunnisteita #talvikilometrikisa 2021 #oulunlatury @kilometrikisa