TyöhuoneEdustusjoukkue (varasivu)

Ajankohtaista

Kevätkokous 14.4.2021

 

Terveysturvallisuuden takaamiseksi kevätkokous toteutuu etäkokouksena.

Ilmoittautumalla oulunlatu.pj(at)gmail.com -> toimitamme sinulle kokouksen materiaalit ennalta tutustuttavaksi ja lähetämme linkin kokoukseen liittymistä varten.

 

 

TALVIKILOMETRIKISA 2021 ON PÄÄTTYNYT

 

Oulun Latu ry sijoittui talvikilometrikisassa sijalle 131. Pyöräilijöitä meillä oli kuusi kappaletta. Pyöräiltyjä kilometrejä kertyi yhteensä 1634,5km ja joukkueen keskiarvona eli 272,4km / henkilö.

Joukkueemme sijoitukset ovat 

1. Simo Pahkamaa 633 kilometrillä ja ajopäiviä tämän eteen kertyi 33.

2. Matti Cajan 321 kilometrillä ja ajopäiviä oli 28.

3. Inga Oinonen 213,5km ja 19 ajopäivää.

4. kauko Seppälä 208,9km 9 ajopäivän suorituksella

5. Toivo Kolehmainen 200,1km 13 päivän ajoilla

6. Eeva-Liisa Juustila 58km 5 ajopäivän suorituksella.

 

Hieno suoritus kaikilla pyöräilijöillä! Kiitos teille!

 

 

Jäsenkirje 2021

 

Jäsenkirjeeseen oli lipsahtanut muutama painovirhe. Korjattu versio on vaihdettu etusivulle. Voit halutessasi ladata uuden version itsellesi sieltä. Yhä edelleen pyydämme tarkistamaan sähköpostisoitteenne ja toimittamaan meille ajantasaiset osoitetiedot oulunlatu.tiedotus(at)gmail.com.

 

Paperinen versio postitetaan tänä vuonna vain heille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta meille. Nämä versiot lähtevät painoon ensi viikolla ja saapuvat kotiinne parissa viikossa.

 

 

JÄSENKIRJE 2021 ON JULKAISTU

Mukavaa alkanutta ulkoilullista vuotta 2021!

Uusin JÄSENKIRJE 2021 on juuri julkaistu etusivullamme. Lähetämme sen piakkoin jäsenillemme sähköisessä muodossa. Pyrimme jättämään paperisen tiedotteen pois ja siirtymään tässäkin asiassa ekologisten arvojemme mukaan toimimiseen. Toimitamme tänä vuonna jäsenkirjeen niille jäsenille, joille meillä ei ole sähköpostiosoitetta. Pyydämmekin sinua tarkistamaan osoitetietosi ja toimittamaan ajantasaisen sähköpostiosoitteesi meille.

 

Facebook-sivujemme toimintoja on uudistettu ja tästä lähtien jäsenet voivat julkaista sivuilla. Toivommekin teidän jakavan parhaat retkivinkkinne, jakavan kokemuksianne tai vaikkapa pyytävän itsellenne retkiseuraa siellä. Facebook-sivumme löytyvät nimellä OULUN LATU RY. Klikkaa itsesi seuraajaksi mikäli et ole vielä.

 

Meillä on myös uusi tuore INSTAGRAM-tili. Tiedotusvastaavamme Janka julkaisee sivuilla ulkoiluaiheisia asioita. Tili löytyy nimella OULUNLATU. Tulethan seuraamaan?