TyöhuoneEdustusjoukkue (varasivu)

Ajankohtaista

 

TAPAHTUMAT OSIOSSA MUUTOKSIA

Tapahtumat osioon on lisätty ensimmäiset vuoden 2022 tapahtumat.

Marras- ja joulukuu ovat vielä vuoden 2021 tapahtumia.

Lisäämme hiljalleen vahvistetut tapahtumat muille kuukausille. Jää seuraamaan tilannetta :)

 

T: Hallitus

 

 Syyskokous 10.11.2021 kello 18.00

 

Kokous pidetään Yrttipellontie 2 Peltolassa, Talenomin alakerran kahviossa.  Alaovi on lukossa joten pyydämme saapumaan ennen kuutta jotta saamme siirtyä ovenvahtihommista kokoustamaan.

 

Asialistalla normaalit sääntömääräiset syyskokousasiat, hallituksen valinta vuodelle 2022 ja sääntömuutoksen vahvistaminen.

 

Tervetuloa! 

KOTALAAVU KAAKKURIN LIIKUNTAMAASSA

 

Saimme tehtyä sopimuksen Oulun kaupungin kanssa käyttöoikeudesta Kaakkurin Liikuntamaassa. Rakensimme kotalaavun talkooväen avustuksella ja laavu on teidän ehdotuksienne perusteella nimetty LADUNKODAKSI.

 

Pidetään yhdessä hyvä huoli Ladunkodasta ja nautitaan tulistelusta siellä. Ympäriltä löytyy valtavan hyvät ulkoilumaastot moneen tarpeeseen. Talvella vierestä menee hiihtolatu, kesällä lenkkeilypolku. Liikuntamaassa on maastopyöräilyreitti, kuntoportaat ja ulkokuntosali.

 

Kaupungin kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti laavulle ei järjestetä polttopuutoimitusta, vaan laavulla kävijät tuovat omat puunsa. Huomioi tämä tullessasi. Ja koska laavua ylläpidetään talkoovoimin, kerääthän omat ja vaikkapa muidenkin roskat lähtiessäsi.

 

Mukavia hetkiä laavulla!