TyöhuoneEdustusjoukkue (varasivu)

Ajankohtaista

LATURINTEEN LUKKOJEN VAIHTO

 

Laturinteen lukot vaihdetaan kevättalkoissa lauantaina 15.5.2021. Tämän jälkeen vanhat avaimet eivät enää ole toiminnassa. Oulun Latu Ry:n hallitus on rajannut avaimien saannin tästä eteenpäin hallituksen jäsenille, sekä henkilöille, jotka osallistuvat aktiivisesti Laturinteen ylläpitämiseen. Pidämme kirjaa avainten haltijoista ja avaimet palautetaan vastuukauden päättyessä.

 

Avaimet löytyvät jatkossakin Partioaitasta. Avainta noutaessasi esitä jäsenkorttisi  ja tosite vuokran maksamisesta. Jos koet Laturinteelle päästyäsi viihtyväsi kauemmin, asiassa ei ole ongelmaa. Voit maksaa myös lopun oleskelusi ajan maksun rauhassa :)

 

Pyrimme löytämään avaimennoutopaikan myös Rokualle. Toistaiseksi selvitys tämän asian suhteen on vielä kesken. Ilmoitamme heti asian selvittyä.

 

PS: Tervetuloa kevättalkoisiin ja seuraavana päivänä järjestettäviin kompassisuunnistuksen kurssille. Ilmoittautuminen kevättalkoisiin Seija Pekkalalle ja suunnistamaan Maarit Leskelälle.

 

PYÖRÄILY- ja KÄVELYKILOMETRIKISA

 

Kilometrikisaa poljetaan taas ajalla 1.5.-22.9.2021.

Liity pyöräilemään Oulun Latu Ry:n joukkueessa.

Joukkueen löydät nimellä Oulun Latu Ry ja liittymistunnus on Oulun Latu 70v.

 

Lisäksi loimme joukkueen kävelykilometrikisaan samoilla käyttäjätunnuksilla kuin pyöräilykisa.

Kävelykilometrikisaan pääset ilmoittautumaan osoitteessa kavelykilometrikisa.fi

 

Tervetuloa mukaan!

 

 

 

UUSIA VUOKRAVÄLINEITÄ

 

olemme hankkineet vuokravälineisiin Ticket To the Moon riippumatot *2 ja näihin hyttysverkot, tarpit ja Moonstrapit kiinnittämiseen. Nämä lisätty vuokravälinelistaan.

 

Lisäksi olemme hankkineet talvella hankittujen liukulumikenkien lisäksi yhdet OAC KAR 147Cm + 160Cm.

 

Vuokravälineisiin on myös tehty hinnantarkistusta ja uudet hinnat ovat voimassa 1.5.2021 alkaen. Päivitetyt hinnat muokattu sivuille näkyville.

Kevätkokous 14.4.2021

 

Terveysturvallisuuden takaamiseksi kevätkokous toteutuu etäkokouksena.

Ilmoittautumalla oulunlatu.pj(at)gmail.com -> toimitamme sinulle kokouksen materiaalit ennalta tutustuttavaksi ja lähetämme linkin kokoukseen liittymistä varten.