TyöhuoneEdustusjoukkue (varasivu)

 

"Miesten puolella" kahvikupposella
Nyt ollaan jo lähellä majaa
Talo järveltä katsottuna.

 

LATURINNE

Laturinteen maja sijaitsee Rokualla Nuojua-Neittävä-tieltä parin kilometrin päässä Saarijärven rannalla. Parkkipaikalta kävellään polkua pitkin vajaa puoli kilometriä majalle.  Maja on jäsenten käytettävissä ympäri vuoden. Majaa ei voi varata omaan käyttöön. 

Majassa on kaksi huonetta, johon kumpaankin mahtuu nukkumaan neljä henkeä. Lisäksi on keittiö astiastoineen ja liesineen. Muita rakennuksia ovat liiteri, PuuCee, sauna ja aittarakennus, johon mahtuu nukkumaan 2-3 henkilöä.

Majalla on patjat, tyynyt ja peitot. Tarvitset mukaan omat lakanat ja tyynynpäälliset. Majan molemmilla puolilla on mikroaaltouuni ja jääkaappi, kahvikeitin sekä vedenkeitin. Järvivesi on melko puhdasta, mutta varan vuoksi se on parasta keittää ennen juomista. Monet tuovat juomaveden mukanaan.

Majan ympäristö tarjoaa ihanteelliset maastot kävelyyn, maastopyöräilyyn, marjastamiseen ja sienestämiseen. Järvestä voi nauttia uiden, soutaen veneellä tai meloen  SUP-laudoilla. Myös kaksi vesijuoksuvyötä on käytettävissä.

Majan yöpymisvuorokausia oli 90-luvulla 150, viime vuosina niitä on ollut noin 50-90. Majalle mennessä ei voi tietää etukäteen onko siellä muita, mutta latuhengen mukaisesti sopu sijaa antaa. Kesällä on käytettävissä kolme erillistä nukkumatilaa, myös saunakamarissa voi nukkua yksi henkilö.

Koirat ja lemmikit ovat tervetulleita Laturinteelle omistajansa seurassa. Tällöin lemmikki kulkee omistajan mukana ja muiden vierailijoiden kulkemista ja oleskelua ei estetä jättämällä lemmikkejä yksin tiloihin. Toivomme myös perusteellista siivoamista lähtiessäsi allergikkojen huomioimiseksi.

Yhdistyksemme jäsenet voivat tuoda vieraita mukanaan Laturinteelle. Tällöin yhdistyksen jäsen on vastuussa vieraastaan.

Toivomme sinun kirjoittavan viestiä käynnistäsi majalla olevaan vieraskirjaan. Käyntimaksut maksetaan Oulun Latu Ryn tilille.

LATURINTEEN KÄYTTÖMAKSUT

 

- Jäsen 10,00€/vrk

- Vieras 15,00€/vrk

- Päiväkäynti, johon sisältyy saunan lämmitys ja sähkön käyttö 5€/henkilö

- Alle 12-vuotiailta ei peritä maksua

Laturinteen käyttökorvaukset FI3020501800039474, maksuviite 31105

 

Laturinteen avaimen voi noutaa seuraavista paikoista:

 

Partioaitta

Pakkahuoneenkatu 22, 90100 Oulu

 

Avainta noutaessasi tarvitset voimassa olevan jäsenkortin ja kuitin maksetusta mökkivuokrasta. Tarvittaessa sat Partioaitasta myös kartan mökille.


ABC Vaalanportti

Vaalantie 285, 91700 Vaala

 

Vaalanportista avainta noutaessasi soita ensin Sari Iwanoff 050 4111972.

Tiedämme näin ilmoittaa Vaalanporttiin että kyseiselle henkilölle on lupa luovuttaa avain.

 

Laturinteelle on myös kesäkuussa tehdyn lukkojen vaihdon yhteydessä asennettu avainsäilö saunan kuistille. Lukkojen taakse jäätyäsi tai muussa hätätilanteessa saat koodin avainsäilöön Seija Pekkalalta tai hallituksen jäseniltä.  Lukkojen vaihdon yhteydessä mökin avain on vaihtunut, joten aiemmat avaimet eivät enää käy mökkiin.

 

Laturinteen yhteyshenkilönä toimii Seija Pekkala 0405717004.