Majarakennus
Sauna
Aitta
Saunaranta

 

Rokuan Maja

Partioaitan Oulun myymälä on avattu 1.8.2019 osoitteeseen Pakkahuoneenkatu 22.
Majan avaimet haetaan ja palautetaan 2.8. alkaen myymälästä.

Laturinteen maja sijaitsee Rokualla Nuojua-Neittävä-tieltä parin kilometrin päässä Saarijärven rannalla. Maja on jäsenten käytettävissä ympäri vuoden. Majaa ei voi varata omaan käyttöön, avaimen saa lainaan Partiokaupasta jäsenkortin esittämällä. Ajo-ohjeen voi pyytää hallituksen jäseniltä. Käytössä olevalta parkkipaikalta kävellään polkua pitkin vajaa puoli kilometriä majalle.

Majassa on kaksi huonetta, johon kumpaankin mahtuu nukkumaan neljä henkeä. Lisäksi on keittiö astiastoineen ja liesineen. Muita rakennuksia ovat liiteri, PuuCee, sauna ja aittarakennus, johon mahtuu nukkumaan 2-3 henkilöä.

Majalla on patjat, tyynyt ja peitot, omat lakanat ja tyynynpäälliset on oltava mukana. Lisäksi on kaksi jääkaappia, mikroaaltouunia ja kahvikeitin sekä vedenkeitin. Järvivesi on melko puhdasta, se on kuitenkin parasta keittää ennen kuin sitä juo. Monet tuovat juomaveden mukanaan.

Majan ympäristö tarjoaa ihanteelliset maastot kävelyyn, maastopyöräilyyn, marjastamiseen ja sienestämiseen. Järvestä voi nauttia uiden, soutaen veneellä tai meloen  SUP-laudoilla. Myös kaksi vesijuoksuvyötä on käytettävissä.

Majan yöpymisvuorokausia oli 90-luvulla 150, viime vuosina niitä on ollut noin sata. Sinne mennessä ei siis tiedä, onko siellä porukkaa. Kesällä siellä on käytettävissä kolme erillistä nukkumatilaa, myös saunakamarissa voi nukkua yksi henkilö.