TyöhuoneEdustusjoukkue (varasivu)

HEINÄKUU

TIISTAI-PYÖRÄILYT

 

Tiistaisin kaupunkipyöräilyt Seija Pekkalan johdolla. Ryhmällä on oma whatsapp-ryhmä, jossa sovitaan seuraavan kerran pyöräilyreitti. Tapaaminen Oulun kaupunginkirjaston kaupunginpuoleinen pyöräparkki. Lähtö kello 17.00.

 

Pyöräilykypärä välttämätön, varaa mukaan myös oma juomapullo.

Ilmoittautuminen Seija Pekkala puh 0405717004.

 

10.7.2021 NUOTIONEULONTA LETONNIEMI KELLO 17.00

 

Tapaaminen Letonniemen opastekyltin luona. Tarjolla mukavaa jutustelua ja loistavaa seuraa. Omat eväät ja neuleet mukaan.

 

Ilmoittautuminen Sari Iwanoff / oulunlatu.pj(at)gmail.com.

 

17.7.-18.7. kello 10.00 pyöräretki Hailuodon Marjaniemeen

 

Matkan pituus edestakaisin noin 120km. Lähtö Toripolliisilta kello 10.00. Majoittautuminen Marjaniemen Majakkapihallla. Varustetarpeista tiedotus lähenpänä ilmoittautuneille.

 

Ilmoittautumiset ja toivomukset majoituksesta 5.7. mennessä Raimo Salolle.

RETKIVIIKKO KIILOPÄÄLLÄ

 

Oulun Latualue toteuttaa oman retkiviikon Kiilopäällä 31.7.-7.8.2021.

 

Viikolle on mahdollista osallistua kaikilla Latualueen latuyhdistysten jäsenillä.

Meille on varattu 42 majoituspaikkaa. Käytössämme on hotellissa 6 * 2hh huone, 1* 4hh huone ja hostellissa 3 * 4hh huone, 1* 6hh huone ja 1 * 8hh huone. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokainen maksaa itse oman osuutensa Kiilopäällä majoituksen aikana.

 

Matkustus: Olemme varanneet oman linja-auton. Alustava menomatkan aikataulu ja reitti: lauantaina 31.7. kello 8.00 Ylivieska -> noin kello 9.45 Oulu -> Noin kello 17.00 Kiilopää.

 

Meno- ja paluumatkalla tauko, jossa mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun. Kuljetuksen hinta 60€/hlö lähtöpaikasta riippumatta.

Viikon aikana ohjelmassa on mm:

-retkeilyä kansallispuistossa retkeilytaitoja oppien

- Uusiin lajeihin tutustumista

- Rentoutumista ja yhdessäoloa

 

Hinnat:

375€/hlö Hostel Ahopäässä (2-8 hengen huoneet)

420€/hlö Hotelli Niilanpäässä 4 hengen huoneissa

Hinta sisältää majoituksen, ruokailut (aamiainen, retkieväät, illallinen), iltasaunan, retkien opaspalvelut, teltan ja rinkan käyttöön yön yli retkellä).

Keskiviikon retkelle maastopyörän vuokra 36€/hlö.

Lopulliset, sitovat varaukset tehtävä perjantaihin 11.6. mennessä. Ilmoittautumisen yhetydessä ilmoita majoitustyyppisi, syntymävuotesi ja yhteystietosi (myös puhelinnumero). Voit myös esittää toiveen huonekoosta ja majoituskumppanista, mutta tämän toteutumista ei voida taata. Ilmoita myös tuletko yhteiskyydillä ja mistä nouset kyytiin. Ilmoittautumistiedot ja tarkemman ohjelman saat Sari Iwanoffilta oulunlatu.pj(at)gmail.com.

 

Koronatilanteesta johtuvista viranomaisohjeistuksista johtuen retki saatetaan joutua perumaan tai sen ohjelmaa muuttamaan.