TyöhuoneEdustusjoukkue (varasivu)

HELMIKUU

YSTÄVÄNPÄIVÄN HIIHDON REITTI MERKITTY

 

Ystävänpäivän reitti on merkitty tänään.  Matkan varrella on Oulun Ladun logoilla varustettuja kylttejä, joista tiedät olevasi oikealla reitillä.

 

Alussa maasto on metsäisempää, jatkuen metsässä kelkkareittiä. Hieman nousua ja laskuakin mahtuu reitin varrelle. Laavun jälkeen matka jatkuu suota pitkin ja loppumatka peltoa pitkin. Pilpasuontie ylitetään kahteen kertaan reitin aikana, mutta hiihtolatu on jo varsin selvä ja merkit laitettu avuksi.

Aurinkoisia kelejä hiihtäjille!

 

14.2.2021 kello 11.00 YSTÄVÄNPÄIVÄN SUOHIIHTO tapahtumaan muutos!!!

 Tapahtuma muuttuu omatoimiretkeksi johtuen koronarajoituksista alueellamme. Teemme hiihtoreitin valmiiksi PE 12.2. ja tiedotamme lähtöpaikasta ja reitistä.

 

Alueemme rajoituksista johtuen haluamme toimia vastuullisesti, mutta innostaen meitä liikkumaan ja ulkoilemaan. Retki järjestetään omatoimisena. Teemme reitin valmiiksi perjantaina 12.2. Nyt on hyvä tilaisuus käydä viettämässä Ystävänpäivää perheen tai läheisen kanssa luonnossa liikkuen.

Olisi myös hienoa, jos jakaisitte suorituspäiväkirjamaisesti kuvia retkeltänne sosiaalisen median kanavissamme. Tämä innostaisi samalla muitakin retkeilemään. Tunnisteena julkaisussa pyydämme käyttämään tunnisteita @oulunlatu @suomenlatu #Ystävänpäivähiihto

 

Ps: Muistetaan käyttäytyä vastuullisesti :)

 


21.2.2021 kello 11.00 LUMIKENKÄRETKI muutettu!!!

  Retki muutettu omatoimiseksi alueemme rajoituksista johtuen. Katso tarkemmat ohjeet Ystävänpäivähiihdon kohdalta.

Lähtöpaikka Pilapselän metsätie P-paikka (levennys mäen päällä. Parkkipaikalle mahtuu viisi autoa kerrallaan.

Käymme tamppaamassa ja merkitsemässä polun valmiiksi perjantaina 19.2. Tämän jälkeen voitte viikonlopun aikana retkeillä vapaasti omien aikataulujenne mukaan.  Reitin puolessa välin on laavu josta löytyy myös puita. Voitte siis halutessanne pysähtyä evästelemään ja keittämään kahvit laavulla.

 

Toivomme teidän jakavan retkestänne kuvia sosiaalisen median kanavillamme. Tunnisteina voitte käyttää @oulunlatu @suomenlatu #lumikenkäretki

 

27.2.2021 kello 19.00 KUUTAMOHIIHTO KEMPELEEN SOILLA

PERUTTU koronarajoitusten vuoksi.

 

SEURAAMME RAJOITUSTEN TILANNETTA AKTIIVISESTI. TIEDOTAMME MUUTOKSISTA TARVITTAESSA.