TyöhuoneEdustusjoukkue (varasivu)

Lasten vinkit

Metsäjäätelö

 

HELMIKUUN ULKOILUVINKKI

 

Oletko jo kokeillut talven uusinta hittiä, metsäjäätelöä?

 

Suosittelemme ehdottomasti! Tämän idean takana on Metsäemo. Suosittelemme muutoinkin tutustumaan hänen blogiinsa osoitteessa metsaemo.fi

 

https://www.metsaemo.fi/metsa-jaatelo/ 

 

 

 

TAPAHTUMAT 2021

 

Vuoden 2021 jäsenkirje on julkaistu ja siihen liittyvät tapahtumat lisätty omien kuukausiensa alle viereiseen valikkoon. Jäsenkirjeessä olevien tapahtumien lisäksi tänä vuonna uutena asiana meillä on "ÄKKILÄHTÖJÄ", eli uusia tapahtumia voi tulla lyhyelläkin aikataululla. Tiedotamme näistä täällä ja yhdistyksemme Facebook-sivuilla. Ota siis siellä seurantaan "Oulun Latu RY". Halutessanne jäsenet voivat myös kysellä itselleen retkiseuraa Facebook-sivujemme kautta.

 

Yhtenä uutena tavoitteenamme onkin lisätä omatoimisesti tapahtuvaa retkeilyä. Näin poikkeavina aikoina omasta hyvinvoinnista huolehtiminen nousee aiempaa selvemmin merkittäväksi. Haluammekin tuoda teille esille tarjoammamme yhteisen toiminnan lisäksi, mitä kaikkea voi tehdä myös itsekseen ja lisätä tietoisuutta lähialueemme retkeilypaikoista.

 

Tämän vuoden ensimmäinen liikuntavihjeemme on oheinen TALVIBINGO. Nyt vain kaikki perheelliset ja miksei myös muutkin, ulos ja bingoamaan!

 

Mukavaa ulkoilullista vuotta meille kaikille!