TyöhuoneEdustusjoukkue (varasivu)

MAALISKUU

LUMIUKKOPOLKU 5.3.- 14.3.2021

 

Metsämörriyhdistys ja Oulun Latu RY yhdistävät voimansa ja laitamme hiihtoloman ajaksi omatoimisena toteutettavan Lumiukkopolun vapaasti kuljettavaksi.

 

Polkuja tulee kaksi: Oulun pohjoispuolelle Letonniemeen ja toiselle puolelle Oulua Lemmenpolulle. Polut ovat teidän kuljettavissanne 5.3.2021-14.3.2021 välisen ajan.

 

Letonniemen luonnonsuojelualueen reitti lähtee Rajahaudan venesatamasta ja on pituudeltaan 2,7Km. Osa matkasta kulkee pitkospuita pitkin ja paluumatka kuljetaan polkua. Retkeilijöitä on ollut alueella niin paljon, että reitti on helposti kuljettava. Alueella on myös lintutorni sekä Piispanlehdossa sijaitseva tauko- ja nuotiopaikka. Suosittelemme ottamaan hieman omia puita mukaan, jos haluatte pysähtyä evästämään nuotiopaikalle. Tällöin toivomme myös huomioimaan turvavälit muiden retkeilijöiden kanssa.

Sanginsuun Lemmenpolulle  (Sanginjoentie 1025, 90660 Oulu) käännytään Vaalantieltä ja käännytään Sanginjoentielle. Tietä ajetaan 10 km ja Lemmenpolun alkupiste on merkitty oikealle puolelle tietä. Alueella on useita nuotiopaikkoja ja taukokatoksia. Nuotiopaikoille on polttopuutoimitus, mutta puut saattavat loppua ajoittain.

 

Toivomme sinun jakavan kuvia retkestänne sosiaalisen median julkaisuissa ja innostaen samalla muitakin tutustumaan reittiin. Näin saamme mahdollisimman monelle tietoon kivaa tekemistä Hiihtolomalle. Tunnisteina julkaisuissa voit käyttää @oulunlatu @suomenlatu @metsämörriyhdistys #metsämörri

 

 

 

13.3.2021 kello 9.00 HIIHTORETKI TERVAREITILLÄ MUHOKSELTA SANKIVAARAAN

 

PERUTTU KORONARAJOITUSTEN VUOKSI.

 

MATKALUISTELURETKI OULUNSALON VARJAKKAAN

 

PERUTTU KORONARAJOITUSTEN VUOKSI.