TyöhuoneEdustusjoukkue (varasivu)

SYYSKUU

10.9.-12.9.2021 RETKEILYN PEREUSKURSSI TIILIKKAJÄRVEN KANSALLISPUISTOSSA

 

Yhteistyönä Owlan kanssa, Tunturilatu Owla tarjoaa myös meidän jäsenillemme mahdollisuuden osallistua tälle kurssille.

 

Ennakkotapaamiset viikolla 33 ja 34 Oulussa Kasvitieteellisellä puutarhalla.  Lähtö reissulle perjantaina 10.9. kello 13.00 kimppakyydein Tiilikkajärven kansallispuistoon. Paluu sunnuntaina 12.9.2021 illalla.

 

Kurssi soveltuu henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta yön yli kestävistä vaelluksista. Kurssin aikana käydään läpi perusasiat vaelluksen suunnittelusta, varusteista, retkisuunnittelusta, retkiruokailusta ja majoittumisesta. Rajallinen määrä lainavarusteita mahdollista järjestää kurssilaisille, mikäli itseltäsi ei löydy soveltuvia varusteita. Kurssin tavoitteet on asetettu helppoihin olosuhteisiin ja maastoon sopiviksi.

 

Kurssin hinta 20€. Ohjaajina Satu Ja Unto. Ilmoittaudu 30.7. mennessä Unto Ojalehto puh 0408366462 tai unto.ojalehto(at)gmail.com.

Viitenumero 21063, eräpäivä 9.8.2021.

16.9. kello 18.00 Tutustuminen geokätköilyyn

 

Lauri Virtanen Suomen ladun Geonautit RY:stä tutustuttaa meidät geokätköilyn saloihin. Sijaintina tapahtumalle Nallikari. Tapahtuman kesto noin 1,5 tuntia. Lauri tutustuttaa meidät sovellusten käyttöön ja erilaisiin kätkötyyppeihin.

Ilmoittautuminen oulunlatu.pj@gmail.com 9.9. mennessä. Tapahtumaan mahtuu 20 osallistujaa, joten ilmoittaudu pian. Lähetämme lähempänä ilmoittautuneille tietoa puhelimeen ladattavista sovelluksista.

 

TAPAHTUMAN AJANKOHTAA MUUTETTU OHJAAJAN MUUTTUNEIDEN AIKATAULUJEN VUOKSI.

17.-19.9- viikonloppuretki Oulangan kansallispuistoon

 

Kolmen päivän retki Kitkajokivarteen. Patikoidaan pääosin reittien ulkopuolella Kitkaniemen alueen upeaan luontoon tutustuen. Kävelymatkat kohtalaisia (n 5km/päivä), joten aikaa jää myös maisemien fiilistelyyn. Majoittuminen omissa teltoissa. Tarvittaessa voit kysellä yhdistyksen välineitä vuokralle.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Tuomas tukallio80(at)gmail.com

 

25.9. kello 10.00 Laturinteen syystalkoot

 

Laturinteen siivous talviteloille. Puiden tekoa ja ajankohtaisia syystöitä. Mahdollisuus yöpymiseen ja saunomiseen.


Ilmoittautuminen Seija Pekkala ruokatarjoilun varmistamiseksi puh 0405717004. Ilmoita myös mahdolliset ruoka-aine-allergiat.

 

21.9.2021 Sieniretki Marttojen kanssa kello 17.00

 RETKI TÄYNNÄ

Suomen Latu ry ja Marttayhdistys ovat solminet pääyhteistyökumppanuuden vuosille 2021-2023. Tämä retki aloittaa Oulun Latu Ry:n ja Pohjoispohjanmaan Martta Ry:n yhteistyön. Pohjoispohjanmaan Marttayhdistys opastaa meitä tutustumaan sieniin ja niiden poimimiseen.

 

Mukaan tarvitset sienikorin, sieniveitsen, juomapullon ja säänmukaiset varusteet ja jalkineet. Retken tarkempi paikka ilmoitetaan lähempänä sienitilanteen selvitessä. Todennäköisesti paikkana Sanginjoki.

 

Ilmoittautuminen oulunlatu.pj@gmail.com 13.9. mennessä. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa, joten ilmoittaudu pian!