Liity jäseneksi

Oulun Ladun tarkoitus on toiminnallaan vakiinnuttaa ensisijaisesti luonnossa tapahtuva kunto- ja virkistysliikunta sekä retkeily yleiseksi tavaksi sekä edistää ulkoilukulttuuria ja ulkoilun hyviä tapoja. Haluamme osaltamme vaikuttaa luonnon monimuotoisuuteen ja virkistyskäyttöön. Jäsenenämme olet osaltasi mahdollistamassa meille tämän edistämistä.

Jäseneksi pääset liittymään Suomen Ladun sivustolla:

ota OMA MUKI MUKAAN Tapahtumiin!

Oma muki-yhteiskuntasitoumus kannustaa kestomukien käyttöön Suomen Ladun jäsenyhdistyksen tapahtumissa. Sitoumuksen tarkoitus on vähentää tarpeetonta kuluttamista, kertakäyttöastioiden käyttöä ja jätteiden määrää. 

Oulun Latu kannustaa käytäntöön, että tapahtumissa, joissa on yhdistyksen tarjoilua, osallistuja ottaisi oman kestomuki mukaan.

Lue lisää

JäseneDUT

Jäsenenämme olet oikeutettu jäsenetuihimme, joita ovat esimerkiksi:

JÄSENMAKSUT 2023

Henkilöjäsen26,00
Rinnakkaisjäsenyys (Henkilöjäsenyys toisessa yhdistyksessä)12,00
Perhejäsenyys (samassa taloudessa asuvat)35,00
Nuoriso- ja opiskelijajäsen12,00

Voit tilata jäsenyyden myös lahjaksi. Lahjakortin uuden jäsenyyden ostamiseen voi hankkia Suomen Ladun lahjakorttikaupasta⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Jäsentietojen muokkaaminen

Suomen ladun jäsenten itseasiointisivusto Jäsenpolku avautui 1.11.2022. Sivuston kautta löydät jäsenkortin, voit muokata yhteystietojasi sekä näet tietoa Suomen Ladun toiminnasta. Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa, valitse "Luo uusi salasana" ja seuraa sivuston ohjeita. Käyttäjätunnuksesi on Suomen Ladun jäsenrekisteriin ilmoittamasi sähköpostiosoite.

Osoitteenmuutoksen voit tehdä Suomen Ladun palvelukortilla. Kaikki jäsentiedot muokataan Suomen Ladun palvelussa.

Jäsenyydestä eroamien

Jos haluat erota Oulun Ladun jäsenyydestä, voit sen tehdä Suomen Ladun sivuilta lomakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse jasenpalvelu@suomenlatu.fi.