Laturinteen maja

Laturinteen maja sijaitsee Rokualla Nuojua-Neittävä-tieltä parin kilometrin päässä Saarijärven rannalla. Parkkipaikalta kävellään polkua pitkin vajaa puoli kilometriä majalle. 

Talvipysäköinti on noin 150 m ennen Hilkkulaa (iso vuokrarakennus, Saarijärventie 220) olevan vaalean lautamökin kohdalla. Auton voi pysäköidä aurattuun paikkaan. Paikkana mahtuu muutama auto peräkkäin. Sen jälkeen kuljetaan tietä ja polkua pitkin Hilkkulan ohitse ja järven rantaa seuraten Laturinteelle vajaa kilometrin.

Majan ympäristö tarjoaa ihanteelliset maastot kävelyyn, maastopyöräilyyn, marjastamiseen ja sienestämiseen. Järvestä voi nauttia uiden, soutaen veneellä tai meloen  SUP-laudoilla. Myös kaksi vesijuoksuvyötä on käytettävissä. Talvella voi retkeillä vaikka lumikengillä.

Varustus

Majassa on kaksi huonetta, johon kumpaankin mahtuu nukkumaan neljä henkeä. Lisäksi on keittiö astiastoineen ja liesineen. Muita rakennuksia ovat liiteri, PuuCee, sauna ja aittarakennus, johon mahtuu nukkumaan 2-3 henkilöä.

Majalla on patjat, tyynyt ja peitot. Tarvitset mukaan omat lakanat ja tyynynpäälliset. Majan molemmilla puolilla on mikroaaltouuni ja jääkaappi, kahvikeitin sekä vedenkeitin. Järvivesi on puhdasta, mutta varan vuoksi on parasta keittää ennen juomista. Monet tuovat juomaveden mukanaan.

Vuonna 2023 Laturinteen saunan luona oleva laituri uusittiin ja 2024 vuoden alkukesästä Laturinteelle rakennetaan uusi grillikota.

VIERAAT JA LEMMIKIT

Maja on jäsenten käytettävissä ympäri vuoden. Majaa ei voi varata omaan käyttöön, latuhengen mukaisesti sopu sijaa antaa. Kesällä on käytettävissä kolme erillistä nukkumatilaa, myös saunakamarissa voi nukkua yksi henkilö.

Koirat ja lemmikit ovat tervetulleita Laturinteelle omistajansa seurassa. Tällöin lemmikki kulkee omistajan mukana ja muiden vierailijoiden kulkemista ja oleskelua ei estetä jättämällä lemmikkejä yksin tiloihin. Toivomme myös perusteellista siivoamista lähtiessäsi allergikkojen huomioimiseksi.

Yhdistyksemme jäsenet voivat tuoda vieraita mukanaan Laturinteelle. Tällöin yhdistyksen jäsen on vastuussa vieraastaan.

KÄYTTÖMAKSUT

Toivomme sinun kirjoittavan viestiä käynnistäsi majalla olevaan vieraskirjaan. Käyntimaksut maksetaan Oulun Latu Ryn tilille.

LATURINTEEN KÄYTTÖMAKSUT

  • Jäsen 10,00€/vrk
  • Vieras 15,00€/vrk
  • Päiväkäynti, johon sisältyy saunan lämmitys ja sähkön käyttö 5€/henkilö
  • Alle 12-vuotiailta ei peritä maksua

Laturinteen käyttökorvaukset FI3020501800039474, maksuviite 31105

Laturinteen mökkimaksujen lyhytnumero mobilepaylla: 56739

LATURINTEEN AVAIMET:

Laturinteen avaimen voi noutaa seuraavista paikoista:

Partioaitta: Pakkahuoneenkatu 22, 90100 Oulu
Avainta noutaessasi tarvitset voimassa olevan jäsenkortin ja kuitin maksetusta mökkivuokrasta. Tarvittaessa saat Partioaitasta myös kartan mökille.

ABC Vaalanportti: Vaalantie 285, 91700 Vaala
Vaalanportista avainta noutaessasi soita ensin Matti Määttä 0503659521 tai laita sähköpostia puheenjohtaja(at)oulunlatu.fi.
Tiedämme näin ilmoittaa Vaalanporttiin että kyseiselle henkilölle on lupa luovuttaa avain.

Avainsäiliö

Laturinteelle on myös kesäkuussa tehdyn lukkojen vaihdon yhteydessä asennettu avainsäilö saunan kuistille. Lukkojen taakse jäätyäsi tai muussa hätätilanteessa saat koodin avainsäilöön Seija Pekkalalta tai hallituksen jäseniltä.  Lukkojen vaihdon yhteydessä mökin avain on vaihtunut, joten aiemmat avaimet eivät enää käy mökkiin.

YHTEYSHENKILÖ

Laturinteen yhteyshenkilönä toimii Seija Pekkala 0405717004.


KUVIA LATURINTEELTÄ