22.-24.9 Oulun latualueen syyspäivät

  • pe-su 22.24.9.2023
  • Luonto- ja nuorisomatkailukeskus Oivanki

Tervetuloa Oulun Latualueen syyspäiville Kuusamoon 22.-24.9.

Syyspäivät ovat avoimet kaikille Oulun Ladun jäsenille omakustanteisesti, ilmoittauvuhan mukkaan 

Viikonlopun ohjelma:

  • Bussikuljetus reittiä Oulainen-Ylivieska-Kalajoki-Raahe-Oulu-Kuusamo.
  • Majoitus Kuusamossa Luonto- ja nuorisomatkailukeskus Oivangissa 2-4 hengen huoneissa, täysihoito. Lisämaksu 1h huoneesta 20 €.
  • Oulun Latualueen syyskokous Oivangissa perjantai-iltana.
  • Lauantaina koko päivän retki Iivaaran luonnonsuojelualueelle; 470 m korkean vaaran päältä on upeat näkymät ja vaaran itäpuolella poiketaan Iijoen alkulähteelle. Retkieväät saadaan majapaikasta. Niille joille kiipeäminen vaaran päälle ei sovi, on vaihtoehtona retki Salpalinjalle ja Lahtelan laavulle.
  • Lauantai-iltana saunomista ja iltaohjelmaa Oivangissa.

Hinta 130 € (vain yhdistysten jäsenille) sisältäen bussikuljetuksen Kuusamoon sekä täysihoidon Oivangissa retki eväineen.

Kuusamosta tuleville hinta ilman majoitusta on 30 € sisältäen syyskokouksen tarjoilun, kuljetuksen Iivaaran retkelle (ei eväitä), lauantai-illan päivällisen sekä saunaillan iltapaloineen Oivangissa.

Ilmoittaudu tiistaihin 5.9. mennessä rukanlatu@gmail.com. Laita viestiin osallistujan nimi, puhelinnumero, sähköposti, mahdollinen huonekaveri- tai ruokavaliotoive sekä jos lähtee Salpalinjalle Iivaaran sijaan. Bussilla tulevat: ilmoita myös paikkakunta, josta nouset kyytiin.

Mukaan ilmoittautuneille lähetetään vielä tarkempi ohjelma ja ohjeet.

Osallistumismaksu maksetaan myös 5.9. mennessä Rukan Latu ry:n tilille FI04 5194 0740 0104 39, viitekenttään ”syyspäivät” ja osallistujan nimi.

Lisätietoja: Tarja Repo 0400 586826 ja Ritva Niemeläinen 050 3661633 tai ritvaniemelainen@gmail.com