10-11.6 Rakastu retkeilyyn -kurssi

  • la-su 10.11.6.2023
  • Rokua

Rakastu Retkeilyyn -kurssilla aloittelevat retkeilijät pääsevät harjoittelemaan retkeilyn perustaitoja turvallisesti käytännössä. Kurssin aikana harjoiteltavat tiedot ja taidot vastaavat sitä tasoa, mitä tarvitaan, jotta voi tehdä turvallisesti yön yli retken merkityllä reitillä yhdessä vertaisensa kanssa sulanmaan aikana.

Kurssilla pääsemme syventymään aiheisiin, joita ovat retken suunnittelu, jokaisenoikeudet- ja velvollisuudet, luonnossa liikkuminen ja suunnistaminen, retkeilijän vaatetus ja varusteet, majoittuminen, tulenteko, retkiruokailu ja ravinto, turvallisuus ja ensiapu sekä hygienia niin teoriassa kuin käytännössäkin ennakko tapaamisissa sekä tietysti yön yli retken merkeissä Rokualla.

Kurssi sisältää 4 ennakko tapaamista sekä yön yli retken. Ennakkotapaamiset toteutetaan sunnuntaisin klo 16-18 (16.4, 23.4, 21.5, 28.5) Oulussa. Yön yli retkelle lähdemme 10.-11.6.2023 Rokualle. Yön yli retkelle lähdemme 10.-11.6.2023 Rokualle.

Ohjaajina toimivat Eleonoora ja Ville. Osallistujilla oltava muun muassa makuupussi ja makuualusta. Kannustammekin lainaamaan välineitä (lisätiedot infokirjeessä). ️Muita retkeilyvälineitä kuten teltta, riippumatto, rinkka, retkikeitin voi lainata meiltä veloituksetta yön yli retkelle (välineitä rajoitetusti).

Kurssille mahtuu mukaan 8 hlö, vähimmäisosallistujamäärä 5 hlö toteutumiseen. Hinta on Latu yhdistysten jäsenille 50€/hlö, muille 70€/hlö.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 26.3.2023 mennessä tiedotus@oulunlatu.fi. Ilmoittautuessasi sitoudut osallistumaan ennakkotapaamisiin sekä yön yliretkelle. Kurssi on tarkoitettu aikuiselle aloittelevalle retkeilijälle eikä vaadi aiempaa kokemusta.

Kurssin peruminen tulee tehdä 7 vrk ennen kurssin alkua, jolloin kurssimaksu palautetaan. Myöhemmin (alle 7vrk) peruttaessa tai kurssin jo alettua kurssimaksua ei palauteta. Lääkärintodistuksella on mahdollisuus siirtää osallistuminen seuraavalle kurssille.